Servis och porslin

Blomus-servis-porslin-trendzone

Servis och porslin till alla tillfällen

Låt dig bli inspirerad av utvald servis och porslin som passar till det moderna hemmet. Vi har samlat servis och porslin med varierande design och från flera kända varumärken. Upptäck något som faller just dig och ditt hem i smaken.


SERVIS OCH PORSLIN

Det sägs att mat smakar bättre när den är upplagd på en vacker servis. Det ligger någonting i att hur vi väljer att lyfta fram vår måltid på bordet också höjer matupplevelsen, och porslin är det utan tvekan bästa alternativet. Låt dig inspireras av vackra tallrikar, serveringsfat, koppar och muggar för att nämna några kollektioner från vårt sortiment.

Se all servis >


blomus-cutlery-trendzone

BESTICK TILL ALLA MÅLTIDER

Bestick är något av en självklarhet i varje hushåll, eftersom att vi använder dem till mer eller mindre varje måltid. Vi har därför samlat ett noggrant urval av bestick i set från flera varumärken och modeller. Kombinera med passande dessertbestick för att fullända matupplevelsen.

Upptäck våra bestick >


blomus-bordsddukar-bordslöpareBORDSDUKAR & BORDSLÖPARE TILL DUKNING

En stor del av middagsbjudning är att skapa en trevlig upplevelse för alla deltagande. Givetvis hamnar maten väldigt centralt i den frågan, men hur väljer vi sedan att duka och servera? En bordsduk tillsammans med en bordslöpare kommer man långt med, låt dig inspireras av våra favoriter och finn något som passar just ditt hem.

Till kollektionen >


INREDNING - BELYSNING - MÖBLER - BADRUM - SERVIS - GLAS - POSTERS

Få 15%