Om oss

Trendzone-Inredning-Design-Online

Värdegrund, sortiment och mission

Trendzone är en inredningsbutik online som erbjuder ett noggrant utvalt sortiment av trendig, stilren och minimalistisk heminredning. Vår målsättning är alltid att erbjuda dig som kund ett kvalitativt och stilrent sortiment som förgyller både ditt hem och din inredningsstil. Vi är medvetna om vad den moderna och medvetna kunden värnar om och detta präglar både vår verksamhet och vårt sortiment.

Vårt sortiment

Vårt sortiment präglas av inredning som är tänkt att hålla länge, både i kvalitet och stil. Vi arbetar med designers som är etablerade men vi har alltid ett öga för nya och mindre etablerade varumärken som spås en ljus framtid i design- och inredningsbranschen. 


Vi söker och upptäcker kontinuerligt intressanta aktörer som delar våra värdegrunder och förmedlar inredningsvaror som uppfyller de krav som både vi och våra kunder ställer. Detta har lett till att vi alltid kan erbjuda dig stilren, exklusiv och kvalitativ inredning men även specifika inredningsvaror som inte finns hos någon av våra konkurrenter.


Trendzone-Inredning-Design-Online

Våra värdegrunder

Trendzone står för trend, design, kvalitet och förstklassig service. Samtliga är en del av de värdegrunder som präglar vårt sätt att agera mot dig som kund men även gentemot marknaden.


  • Trendig inredning

Trender kommer och trender går, vissa försvinner men vissa består. De varor som finns i vårt sortiment härstammar från trender som består och som är designade för att inte gå ur tiden. Minimalistiskt och stilrent helt enkelt.


  • Kvalitativ design 

När man talar om inredning så blir design en viktig och avgörande komponent. Vem uppskattar inte kvalitativ design? Vi gör det och vi vet att det är viktigt för dig med. Vår målsättning har därför alltid varit, och kommer alltid att vara, att erbjuda dig som kund ett sortiment som består av hög kvalitet och stilren design som inte går ur tiden. Inredning som är kvalitativ och tidlös blir inte omodern.


Trendzone-design-inredning-online


  • Ett sortiment med kvalitet i fokus 

För oss är det en självklarhet att erbjuda dig som kund hög kvalitet. Vi anser att kvalitet är viktigt, därför värvnar vi om att endast arbeta med designers och varumärken som uppfyller de krav som vi och våra kunder ställer. Kvalitet blir av naturliga skäl en viktig fingervisare när vi utvecklar vårt sortiment med ny inredning eller nya varumärken. Vi vill att de varor du handlar hos oss ska följa med dig och ditt hem under en lång tid framöver.


  • Förstklassig service

Vi värnar om dig som kund. Det visar vi framför allt genom att erbjuda dig bästa tänkbara service när du väl är i kontakt med oss. Vi hjälper dig gärna med frågor eller funderingar som du har angående oss, vårt sortiment, enskilda produkter eller annat som du undrar över. Du kan alltid kontakta oss vardagar mellan 09.00-16.00 antingen via telefon 010-157 34 35 eller e-post support@trendzone.se.

Företagsinformation

Trendzone.se ägs av Trendzone AB (Org. nr 559001-7942).

Huvudkontor
Trendzone AB
Grustagsgatan 1C
256 64 Helsingborg
Sweden

Kontakt

Telefon: 010-157 34 35, vardagar 09.00-16.00.

E-post: support@trendzone.se, vi svarar skyndsamt och löpande.

10% rabatt