Om oss

Värdegrund, sortiment och mission 

Trendzone är en onlinebutik som erbjuder ett noggrant utvalt sortiment inredning och heminredning som håller stilren, trendig och minimalistisk design. Ett sortiment som passar väl in i det Skandinaviska hemmet. Vår målsättning är alltid att tillhandahålla ett välnyanserat utbud av designinredning, möbler och dekoration till det moderna hemmet. Vårt koncept är något som vi ständigt arbetar med och utvecklar för att bli ännu bättre, en process där lyhördet har varit, och fortfarande är nyckeln.


Våra värdegrunder

Trendzone står för trend, design, kvalitet i både sortiment och service. Samtliga är en del av de värdegrunder som präglar vårt sätt att agera mot dig som kund men även gentemot marknaden.


  • Trendig inredning

Trender kommer och trender går, vissa försvinner men vissa består. De varor som finns i vårt sortiment härstammar från trender som består och som är designade för att inte gå ur tiden. Minimalistiskt och stilrent helt enkelt.


  • Kvalitativ design 

När man talar om inredning så blir design en viktig och avgörande komponent. Vem uppskattar inte kvalitativ design? Vi gör det och vi vet att det är viktigt för dig med. Vår målsättning har därför alltid varit, och kommer alltid att vara, att erbjuda dig som kund ett sortiment som består av hög kvalitet och stilren design som inte går ur tiden. Inredning som är kvalitativ och tidlös blir inte omodern.


  • Ett sortiment med kvalitet i fokus 

För oss är det en självklarhet att erbjuda dig som kund hög kvalitet. Vi anser att kvalitet är viktigt, därför värvnar vi om att endast arbeta med designers och varumärken som uppfyller de krav som vi och våra kunder ställer. Kvalitet blir av naturliga skäl en viktig fingervisare när vi utvecklar vårt sortiment med ny inredning eller nya varumärken. Vi vill att de varor du handlar hos oss ska följa med dig och ditt hem under en lång tid framöver.


  • God kundservice

Vi värnar om dig som kund. Det visar vi framför allt genom att ge dig bästa tänkbara service när du  är i kontakt med oss. Vi hjälper dig gärna med frågor eller funderingar som eventuellt uppstår när du besöker oss. Du kan alltid kontakta oss vardagar mellan 10.00-15.00 antingen via telefon 010-157 34 35 eller e-post support@trendzone.se.


Företagsinformation

Trendzone.se ägs av Trendzone AB (Org. nr 559001-7942).

Huvudkontor
Trendzone AB
Grustagsgatan 1C
256 64 Helsingborg
Sweden

Kontakt

Telefon: 010-157 34 35, vardagar 10.00-15.00.

E-post: support@trendzone.se, vi svarar skyndsamt och löpande.