Möbler - Skandinavisk design

Möbler-online-umage-trendzone

Möbler med Skandinavisk design till ditt hem

Låt dig inspireras av karaktäristisk möbeldesign med Skandinavisk prägel från bland annat danska Umage. Vi har samlat ett mindre men selektivt utbud av designmöbler från flera kända varumärken som vi bejakar.


FÅTÖLJER OCH STOLAR

Fåtöljer och stolar har sina platser i våra hushåll och blir därför en naturlig, men ändå viktig del av vår heminredning. Vi har tagit fram stilsäkra fåtöljer och stolar som fungerar alldeles utmärkt i det moderna Skandinaviska hemmet.

Till kollektionen >


umage-bord-trendzone-möbler

BORD I FLERA MODELLER

Varje hushåll behöver bord även om behoven kan variera. Vi har samlat flera eleganta och stilsäkra bordstyper i vårt sortiment, sådana bord som kompletterar vår heminredning och underlättar på ett praktiskt sätt med sin funktion. Låt dig inspireras av våra konsolbord, sidobord eller soffbord och finn något som passar just dig och ditt hem.

Till alla bord >


blomus-dagbäddar-soffor

DAGBÄDDAR/SOFFOR

Det finns flera möjliga sätt att möblera sitt hem, vi har däremot valt ett Skandinaviskt förhållningssätt där vi samlat dagbäddar/soffor som både är eleganta, kvalitativa men samtidigt är funktionella. Dagbäddar är ett väldigt gott exempel på hur dessa komponenter sammanflätas för att få fler funktioner i en och samma möbel.

Till våra dagbäddar/soffor >


INREDNING - BELYSNING - MÖBLER - BADRUM - SERVIS - GLAS - POSTERS

Få 15%