Glas till alla tillfällen

glas-trendzone-alla-tillfällen

Glas till middagar och tillställningar

Stilrena och eleganta glas till alla drycker och tillfällen. Upptäck ett väl utvalt sortiment av glas till vatten, läsk, vin, champagne, öl, whiskey eller cocktails. Vi har samlat läckra glaskollektioner från några av våra favoritvarumärken och samlat de på ett och samma ställe. Låt dig bli inspirerad av flera spännande formgivningar och finn något som passar just dig och din smak.


vinglas-blomus-online-trendzone

VINGLAS TILL RÖTT OCH VITT VIN

Upptäck flera vackra vinglas från varumärken som Leonardo, Blomus, Koziol, Marine Business med flera och få inspiration till ditt hem. Vi har samlat en välnyanserad mix av både desig och formgivning som alla passar perfekt till alla tillfällen. Låt dig inspireras av våra vitvinsglas eller rödvinsglas och upptäck något som faller just dig i smaken.

Upptäck våra vinglas >


leonardo-puccini-champagneglas

ELEGANTA CHAMPAGNEGLAS

Champagne är ofta förknippat med någon slags firande, och visst finns det mycket att fira här i livet. Vi har samlat ett stilsäkert och elegant sortiment av champagneglas som likväl fungerar till cava, prosecco eller andra mousserande viner.

Till våra champagneglas >


koziol-glas-dricksglas-trendzone

DRICKSGLAS TILL ALLA TILLFÄLLEN

Upptäck vackra dricksglas i flera spännande designer och modeller från flera varumärken. Vi har samlat ett nyanserat utbud av glas till både vatten och andra drycker på ett och samma ställe.

Upptäck dricksglasen >


whiskeyglas-koziol-trendzone-online

WHISKEYGLAS FÖR LIVSNJUTAREN

Whiskeyentusiaster har definitivt hittat rätt här, vårt sortiment av whiskeyglas är med handplockat med omsorg för att överensstämma med livsnjutarens krav. Låt dig bli inspirerad av vår kollektion och upptäck flera intressanta formgivningar och mönster som du kanske inte tidigare har skådat.

Se kollektionen >


cocktail-drinkglas-trendzone-online

DRINKGLAS OCH COCKTAILGLAS TILL FESTLIGHETER

Festligheter uppstår emellanåt och varför inte avnjuta en god drink eller cocktail? Vi har samlat eleganta drinkglas och cocktailglas till festligheter och tillställningar i vår kollektion, så att det är lätt att få inspiration inför nästa fest eller middagsbjudning.

Upptäck vår kollektion >


whiskeyglas-koziol-trendzone-onlineKARAFFER & DRYCKESDISPENSER

Låt dig inspireras av våra karaffer och dryckesdispensers som är till för att underlätta under tillställningar och middagsbjudningar. Vi har samlat ett urval av karaffer till vatten eller vin samt handplockat väldesignade och funktionella dispensers till öl, vin eller whiskey.

Få inspiration >


INREDNING - BELYSNING - MÖBLER - BADRUM - SERVIS - GLAS - POSTERS

Få 15%