Bli affilate

Bli affiliate och samarbeta med oss

Har du en blogg som handlar om inredning och design då kan du bli vår affiliate och lägga in annonsering i dina inlägg genom våra reklambanners. Du får då betalt om någon av dina läsare klickar på bannern och sedan beställer en produkt eller något annat ifrån Trendzone. Fungerar även på Facebook och Instagram när du tipsar dina följare om Trendzone.se.


Med vårt unika samarbete med affiliatenätverket Adrecord kan du enkelt få banner på din sida genom att klistra in en rabattkod. Affiliate är en typ av halvautomatisk annonstjänst som är väldigt populära, främst på lite mindre eller väldigt nischade bloggar och webbplatser. I ett affiliatenätverk väljer du själv vilka annonser som ska visas på din sida. Du klistrar sedan in en kodsnutt på din webbplats där den aktuella annonsen ska visas. 


Upplägget är enkelt men har du en allmänt hållen blogg kan det vara svårt att tjäna pengar på affiliatenätverken. Du kan ju ha hundratals läsare som ser bannern, några enstaka personer som klickar på den som faktiskt beställer något i vår online shop designrelaterade produkter.


De som verkligen tjänar pengar på affiliatenätverken låter ofta sitt innehåll smälta samman med reklamlänkarna för att få besökarna att klicka på dem i så stor utsträckning som möjligt.


Affiliatemarketing är ett enkelt sätt att börja tjäna pengar på din blogg, Instagram eller Facebook.

Klicka här för att läsa mer om hur du kan ansluta dig till vårt affiliatenätverk.

https://www.adrecord.com/sv/join/trendzone