Belysning - Eleganta lampor till ditt hem

belysning-online-umage-trendzone

Belysning med Skandinavisk design till ditt hem

Upptäck vår kollektion av lampor till det Skandinaviska hemmet, välj mellan flera former och designer och finn just din favorit. Få inspiration till ditt hem från några av våra favoritvarumärken så som Umage, KOKOON Design och Piffany Copenhagen.


umage-taklampa-trendzone

TAKLAMPOR

Varje hem behöver belysning och ofta med hjälp av flera ljuskällor som kompletterar varandra. Den mest övergripande och välbehövliga är naturligtvis taklampor som hjälper oss lysa upp hela rummet. Bli inspirerad av spännande designer och formgivningar och upptäck en taklampa som passar just dig och ditt hem.

Se vår takbelysning >


golvlampor-trendzone-umage-online

GOLVLAMPOR

Golvlampor förekommer ofta i våra hushåll, de är ju trots allt så praktiska och funktionella. De golvlampor som dessutom har justerbar funktion går enkelt att reglera för att optimera förutsättningarna. En golvlampa intill soffan eller fåtöljen är en vanlig kombination, speciellt för de som tycker om att läsa böcker med mysbelysning.

Till våra golvlampor >


umage-bordslampor-trendzone-online

BORDSLAMPOR OCH SKRIVBORDSLAMPOR

En bordslampa kan göra så mycket för ett rums ljussättning och känsla, likaså en skrivbordslampa. Det finns de tillfällen då det är en mer nedtonad mysbelysning som eftersträvas och i dessa situationer kan lite nätare och mer riktad ljussättning vara lösningen. Få inspiration från en välnyanserad kollektion av bordsbelysning till det moderna hemmet.

Till kollektionen >


sovrumslampor-trendzone-online

LAMPOR TILL SOVRUM

Sovrumslampor av flera slag till det moderna hemmets sovrum. Få inspiration från vår kollektion av sovrumslampor där vi handplockat lampor som passar perfekt i det moderna hemmets sovrum.

Till sovrumslampor >


vardagsrumsbelysning-lampor-vardagsrum-trendzoneLAMPOR TILL VARDAGSRUM

Vår kollektion av vardagsrumslampor är en samling av flera typer av belysning som passar perfekt till det moderna hemmets vardagsrum.

Se vår vardagsrumsbelysning >


Piffany-copenhagen-uyuni-ljus

LJUSSTAKAR OCH KANDELABER

Under årets mörkare tider kan det vara väldigt stämningsfullt att pryda fönsterna med ljusstakar och andra former av mysbelysning. Få inspiration till höst och vinter med stämningsfull ljussättning. Önskar man ett alternativ till värmeljus så finns det flera stämningsfulla alternativ av LED-ljus.

Till kollektionen >


lampskärmar-trendzone-umage

LAMPSKÄRMAR

Upptäck en kollektion av väldesignade lampskärmar från bland annat danska varumärket Umage. Upptäck de senaste designerna och få inspiration till din hembelysning.  

Få inspiration >


INREDNING - BELYSNING - MÖBLER - BADRUM - SERVIS - GLAS - POSTERS

Få 15%