Badrum - Inredning och förvaring

badrum-toalett-trendzone-online

Inredning och förvaring till ditt badrum

Låt dig inspireras av elegant och stilren inredning och förvaring till ditt badrum. Vi har samlat de viktigaste nödvändigheterna som behövs i badrumsinredningen på en och samma plats. Upptäck ett noggrant utvalt sortiment från några av våra absoluta favoritvarumärken och finn något för just dig och ditt badrum.


handdukar-blomus-trendzone-online

HANDDUKAR, BADHANDDUKAR & GÄSTHANDDUKAR

Upptäck flera mysiga badhanddukar, härliga handdukar och lyxiga gästhanddukar till alla tillfällen. Handdukarna är tillverkade i våffelvävd bomull som känns lyxigt mot huden och blir mjukare för varje användning. Bomull är ett hållbart, slittåligt naturmaterial med fantastisk uppsugningsförmåga.

Se alla handdukar >


BADRUMSINREDNING

Tidlöst stilren Inredning till ditt badrum med ett noggrant utvalt sortiment av inredningsartiklar till det moderna badrummet. Låt våra kolektioner inspirera dig och ditt badrum, upptäck bland annat handdukshållare, krokar samt ljuvliga doftljus i flera härlig dofter.

Se all badrumsinredning >


BADRUMSFÖRVARING

Det finns goda anledningar till att förvara nödvändigheter lättillgängliga i badrummet, och inte minst vasken. Inspireras av våra kollektioner av tvålfat, toalettpappershållare, tandborsthållare eller tvåldispensers.

Se all förvaring >


SPEGLAR

Vi har samlat en kollektion av flera badrumsspeglar i varierande storlekar och designer. Välj själv mellan flera modeller och funktioner, bärbar, hopfällbar eller med led-ljus.

Utforska våra speglar >


INREDNING - BELYSNING - MÖBLER - BADRUM - SERVIS - GLAS - POSTERS

Få 15%